Bravo Boulevard 2019

zaterdag 30 maart
Onze line-up voor 2019
Bravo Boulevard is een indoor muziekfestival in CC Muze te Heusden-Zolder met als doel sociale projecten in de regio financieel te ondersteunen en onder de aandacht te brengen. Het festival wordt georganiseerd door een breed partnership met als hoofdactoren Kiwanis Zolder-Terlaemen en vzw De Droomboom. De opbrengst van editie 2019 gaat naar vzw De Droomboom en de Jeugdharmonie.
Impulse
20u30 - 21u30 - Foyer
In 2013 besloten Rafaël en Sven te starten met Impulse. Na het afstuderen aan het conservatorium (Leuven en Maastricht) startten ze hun samenwerking met CC Muze om er hun Impulse muziekschool te openen. Ondertussen volgen er een 90 tal leerlingen les bij 5 docenten.
Behalve lesgeven delen ze ook regelmatig het podium in allerlei bezettingen. Voor Bravo Boulevard 2019 hebben ze gekozen voor een jazz trio bestaande uit piano, contrabas en drums. Lichte swingende jazz uit de jaren ’50 en ’60 met knipogen naar popmuziek. Ideaal om sfeervol het festival op gang te trekken.
Rafaël Mertens - piano
Sven Bloemen - drums
Koben Sprengers - contrabas
Bekijk meer
Chackie Jam
21u30 - 22u15 - Balzaal
Chackie Jam = Guilty Pleasure Sythpop!
Zowat de meest catchy trip die je kan bedenken, komt van het
synthpopcollectief Chackie Jam. Met garantie op loepzuivere stemmen
(5 Vocals!) en ultrafunky synthlijnen.
Denk aan Tuxedo, Daft Punk, Chromeo, Todd Terje of Roosevelt.
Bekijk meer
Stray dogs
22u15 - 23u00 - Foyer
Op de straten van Hasselt startten drie jonge honden hun tocht naar succes. Stray Dogs: drie zangstemmen, een gitaar, een sax en percussie zorgen voor een unieke samenklank met een flinke dosis ambiance.
Het trio wijkt nu ook af van de straat en vindt zijn weg naar verschillende podia in heel België. Het frisse concept werkt zowel in uw huiskamer, op uw BBQ of trouw als in drukke cafés en op festivalweides. Overal en altijd, zelfs in hondenweer!
Bekijk meer
The Juliets
23u00 - 00u30 - Balzaal
Deze hippe rockstars breken het kot af met hun mix van bekende singalongs uit een ongezond breed gamma aan muziekstijlen: van ware rock anthems tot ballades van Bieber, van hakken op Kind Van De Duivel tot shaken op Bruno Mars. Alles wordt geserveerd met een pittig rocksausje. Smakelijk!
Met pyromanen Aurélie Van Rompay (The Voice) en Jos De Roeck (ex-Set Things Right) vooraan, steekt de band het podium in brand.
The Juliets zijn nu al de sensatie van 2019!
Bekijk meer
DJ Lennie
00u30 - 03u00 - Balzaal
Lenny Schoofs, Dandy Lenny, Lassy FM, Blend – An Allround Music Mix... Er zijn weinig plaatsen op aarde waar Lenny Schoofs nog geen feestje gebouwd heeft. Met verschillende alter-ego’s is hij een veel gevraagd dj in de betere clubs van het land. Zaterdag 30 maart komt hij op Bravo Boulevard de kers op taart zetten met tunes die zelf de meest houterige dansers onder ons toch vloeiende bewegingen laat maken. U bent gewaarschuwd...alle remmen los van-af middernacht.
Bekijk meer
Miss Jolene
exclusief voor bezoekers van het netwerkevenement
Jolien Thijs werd geboren in een gezin, waar muziek een passie is.
Met deze klassieke achtergrond als basis, ontwikkelde en verfijnde zij voortdurend haar eigen taal en haar mogelijkheden. Dit als pianobegeleidster en later ook als zangeres.Openheid naar diverse muziekgenres toe maakte van haar een veelzijdig uitvoerend musicus, die met haar invoelings- vermogen de luisteraar telkens weer weet te ontroeren. Ze verleende haar medewerking aan tal van bigbands, jazzensembles, pop/rockbands, bluesbands en orkesten. Zo is zij regelmatig gastsoliste bij Koninklijke Landmacht Fanfareorkest 'Bereden Wapens' uit Nederland en tourt ze momenteel met The Scabs in eigen land.
Daarbovenop zingt zij als vaste zangeres bij Beatles By Girls, The Jazzoline Orchestra, The Jazzsupply en Ritm Stix. Kortom, een allround zangeres die met haar stem elk publiek weet te bekoren. Voor Jolien is muziek een taal waarin zij niet alleen zichzelf tot uitdrukking brengt, maar waarin het onnoembare vertolkt wordt.
Bekijk meer
Cultuurcentrum MUZE
Dekenstraat 40
3550 Heusden-Zolder
Contact informatie
info@bravoboulevard.be
Sitemap
Home Line up
Social media