Bravo Boulevard - 30 maart 2019

Bravo Boulevard is een indoor muziekfestival in CC Muze te Heusden-Zolder met als doel sociale projecten in de regio financieel te ondersteunen en onder de aandacht te brengen. Het festival wordt georganiseerd door een breed partnership met als hoofdactoren Kiwanis Zolder-Terlaemen en vzw De Droomboom. De opbrengst van editie 2019 gaat naar vzw De Droomboom en de Jeugdharmonie.

In de kijker: BB Bier

Om deze 5de editie extra in de kijker te zetten hebben we samen met Brouwerij Van Steenberge, Straffer en Cuthings deze Augustijn in een leuke verpakking gestoken.
Wil jij de troste eigenaar worden van één van de 50 exclusieve verpakkingen van het BB Bier 2019? Stuur ons dan snel een berichtje met je contactgegevens en het aantal verpakkingen dat je wenst te reserveren. Dit collectors item kost € 8.
Met deze aankoop haal je niet enkel een lekker bier in huis maar je ondersteunt er ook onze sociale projecten mee. De opbrengst van deze verkoop gaat integraal naar vzw De Droomboom en het jeugdorkest van de Koninklijke Harmonie Berkenbos.
Cultuurcentrum MUZE
Dekenstraat 40
3550 Heusden-Zolder
Contact informatie
info@bravoboulevard.be
Sitemap
Home Line up
Social media